De Coppel biedt dagactiviteiten voor ouderen met een lichamelijke beperking in een beschermde omgeving, midden in het centrum van Helmond. Uitgebreide behandelfaciliteiten zijn aanwezig in het gebouw. 

Bij de Zorgboog begrijpen we dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt wonen. Ook als u daarbij hulp of ondersteuning nodig heeft. Toch wilt u het liefst uw eigen leven blijven leiden zoals u dat gewend bent. Als u door een ziekte of beperking moeite heeft om buitenshuis activiteiten te ondernemen, dan zijn de dagactiviteiten De Coppel in woonzorglocatie  Keyserinnedael in Helmond  wellicht iets voor u. Wij bieden u een fijne dag met activiteiten en therapie voor het trainen van geestelijke, lichamelijke en sociale functies. Onze professionele medewerkers stimuleren u met een combinatie van deskundige groepsbegeleiding en individuele therapie. In de groep werkt u met anderen die in een soortgelijke situatie zitten, in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer aan het behouden van wat er nog goed gaat.   

Kosten

Heeft u een indicatie van uw gemeente voor dagbehandeling/dagactiviteiten in groepsverband gekregen, dan worden de kosten hiervan vergoed binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Een warme maaltijd is mogelijk (tegen betaling).

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u aanvullende vragen, neem dan contact op met de medewerkers van onze zorgcentrale via telefoonnummer 0900 - 899 86 36 of kijk op www.zorgboog.nl/vertrouwde-zorg. Twijfelt u nog? Kom dan eens vrijblijvend een dagje meedraaien!

Aanbieder

De Zorgboog