De Wingerd biedt dagactiviteiten voor ouderen met geheugenproblematiek in een beschermde omgeving, midden in het centrum van Helmond. Uitgebreide behandelfaciliteiten zijn aanwezig in het gebouw. 

Bij de Zorgboog begrijpen we dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt wonen. Ook als u daarbij hulp of ondersteuning nodig heeft, omdat u problemen krijgt met uw geheugen of dat u anderszins geestelijk achteruit gaat. In onze dagactiviteitengroep De Wingerd in woonzorglocatie Keyserinnedael in Helmond bieden wij u een fijne dag met activiteiten voor het trainen van uw geestelijke, lichamelijke en sociale functies. Onze professionele medewerkers stimuleren u met een combinatie van deskundige groepsbegeleiding en individuele therapie. In de groep werkt u met anderen die in een soortgelijke situatie zitten, in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer aan het behouden van wat er nog goed gaat.   

Kosten

Heeft u een indicatie van uw gemeente voor dagbehandeling/dagactiviteiten in groepsverband gekregen, dan worden de kosten hiervan vergoed binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Een warme maaltijd is mogelijk (tegen betaling).

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u aanvullende vragen, eem dan contact op met de medewerkers van onze zorgcentrale via telefoonnummer 0900 - 899 86 36 of kijk op www.zorgboog.nl/vertrouwde-zorg. Twijfelt u nog? Kom dan eens vrijblijvend een dagje meedraaien!

Aanbieder

De Zorgboog