De Coppel biedt dagactiviteiten-plus voor ouderen met een lichamelijke beperking in een beschermde omgeving, midden in het centrum van Helmond. Uitgebreide behandelfaciliteiten zijn aanwezig in het gebouw. 

Bij de Zorgboog begrijpen we dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis woont. Ook als u daarbij hulp of ondersteuning nodig heeft. Toch wilt u het liefst uw eigen leven blijven leiden zoals u dat gewend bent. Als u door een ziekte of beperking moeite heeft om buitenshuis activiteiten te ondernemen, dan zijn de dagactiviteiten De Coppel in woonzorglocatie Keyserinnedael in Helmond wellicht iets voor u. Wij bieden u een fijne dag met activiteiten en therapie voor het trainen van geestelijke, lichamelijke en sociale functies. Onze professionele medewerkers stimuleren u met een combinatie van deskundige groepsbegeleiding en individuele therapie. In de groep werkt u met anderen die in een soortgelijke situatie zitten, in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer aan het behouden van wat er nog goed gaat.  

Maar dagactiviteiten-plus biedt meer. Wij werken nauw samen met eerstelijns behandelaren van Zorgboog in Balans, waaronder fysiotherapeuten, psychologen, specialist ouderengeneeskunde en ergotherapeuten. Op basis van een individueel behandelprogramma kunt u net dat beetje meer halen uit uw groepsdeelname. Dus u hoeft er niet extra voor op pad! Individuele therapie-activiteiten worden op dezelfde locatie aangeboden als de groepsactiviteit. De behandeling is erop gericht om uw vaardigheden zolang mogelijk te behouden en de achteruitgang te vertragen.

Kosten

Heeft u een indicatie van uw gemeente voor dagbehandeling/dagactiviteiten in groepsverband gekregen, dan worden de kosten hiervan vergoed binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Behandeling wordt meestal vergoed vanuit uw basisverzekering of aanvullende verzekering. We kijken graag met u persoonlijk naar de mogelijkheden en maken een aanbod op maat. Een warme maaltijd is mogelijk (tegen betaling).

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u aanvullende vragen, neem dan contact op met de medewerkers van onze zorgcentrale via telefoonnummer 0900 - 899 86 36 of kijk op www.zorgboog.nl/vertrouwde-zorg. Twijfelt u nog? Kom dan eens vrijblijvend een dagje meedraaien!

Aanbieder

De Zorgboog