Omschrijving

Organisatie

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie. Bevlogen medewerkers en vrijwilligers bieden hartverwarmende, kleinschalige, specialistische zorg op maat aan de 'kwetsbaren' in de samenleving.

Thuis in welzijn

Sint Annaklooster is thuis in welzijn en biedt mensen een 'thuis' in welzijn. Binnen het gehele zorgaanbod staat zelfredzaamheid voorop. We proberen mensen nu en in de toekomst zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Als dit niet meer gaat, dan reiken wij hen de hand.
 

Doelgroep

Sint Annaklooster richt zich op (Jong) volwassenen en ouderen: chronisch zieken, mensen met dementie (verpleeghuiszorg), mensen in de laatste levensfase (palliatieve zorg), huishoudelijke zorg, ziekenhuisverplaatste zorg / tijdelijk, verblijf met zorg en mensen die begeleiding behoeven bij re-integratie en participatie (werk, wonen, zorg en financiën).

Verzorgingsgebied

De zorg en dienstverlening van Sint Annaklooster richt zich op cliënten die woonachtig in de regio Eindhoven. Hospices, Logeerhuizen en Rentree hebben ook een bovenregionale functie, waardoor clienten die van buiten de regio afkomstig zijn en hier hun naasten hebben wonen, gebruik kunnen maken van deze voorzieningen.
Ook biedt Sint Annaklooster in Helmond en Geldrop thuiszorg (Verzorging & Verpleging, Hulp bij het huishouden). 

Bekijk bij het aanbod van Sint Annaklooster welke opties er zijn in Helmond en omgeving. 
 

 

Contactgegevens

Cliëntenservicebureau

Sint Annaklooster heeft een breed aanbod van zorg- en dienstverlening. Wanneer u meer wilt weten over wat Sint Annaklooster voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met de zorgconsulent van het cliëntenservicebureau. Zij kan u informeren over de zorgmogelijkheden binnen Sint Annaklooster, maar zij kan u ook begeleiden met uw indicatie-aanvraag of een rondleiding binnen één van onze locaties regelen.

Ook voor informatie over wachtlijst, wachttijden en open plaatsen kunt u contact opnemen met één van onze zorgconsulenten (040-20 98 449).

De zorgconsulent van Sint Annaklooster staat altijd voor u klaar en zoekt samen met u een antwoord op uw zorgvraag. Neem dus gerust contact op met het cliëntenservicebureau via het onderstaand contactformulier of telefonisch 040-20 98 449.
https://www.sintannaklooster.nl/contact/clientenservicebureau.html

Kaart