Soms zoekt u iemand voor een klusje. De tuin bijwerken. Een boodschap voor u doen. De kapotte zonwering repareren. Of gewoon iemand voor een gezellig gesprek, voor gezelschap bij een fiets- of wandeltochtje, of voor een spelletjesavond. Maar hoe vindt u iemand bij u in de buurt die daarbij kan helpen? Dan kijkt u op Zorgvoorelkaar.com.

Of misschien heeft u zelf wel een paar uurtjes tijd om eens een buurtgenoot te helpen, maar hoe vindt u dan iemand die daar behoefte aan heeft? Ook dan gaat u naar Zorgvoorelkaar.com!

Zorgvoorelkaar.com is een online platform waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Samen werken we aan een zorgzame samenleving in Nederland. Hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer u dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussen in én bij u in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk, en gratis! Meld u aan als vrijwilliger, of plaats een zoekertje!

Kosten

Aan Zorgvoorelkaar.com zijn voor u geen kosten verbonden, maar het kan zijn dat een vrijwilliger zelf van u een bijdrage vraagt. Dat kunt u dan onderling regelen

Meer informatie

www.zorgvoorelkaar.com

Voor Laarbeek: www.laarbeekvoorelkaar.nl