We ondersteunen je bij het vinden van (ander) werk. Een baan die past bij jouw talenten en ervaring. Dit kan een gewone baan, een leerwerkplek of vrijwilligerswerk zijn. Er zijn volop mogelijkheden. Natuurlijk is het ook goed om zelf actief mee te denken en te werken. Wij helpen je op weg, maar je moet zelf de stappen zetten. Elke stap, groot of klein, is er een richting jouw baan.

Een heel netwerk om jou te helpen

Werk voor iedereen is ons uitgangspunt. Door mensen, bedrijven en organisaties te verbinden, willen wij als centrale speler de arbeidsmarkt in de regio Helmond-De Peel verder versterken. We hebben een speciale afdeling die zich alleen richt op werkgevers. Ook met het onderwijs hebben we veel contact. Het is natuurlijk belangrijk dat er na je opleiding aansluiting is bij werk.

Daarnaast kijken we ook naar andere dingen in je leven die het misschien lastiger maken om werk te vinden. We werken intensief samen in een netwerk van maatschappelijke organisaties en gemeenten. Bijvoorbeeld met de LEV-groep, MEE en stichting ORO. Zodat wij samen jou het beste kunnen helpen!